Μαθήματα AutoCAD Online

AutoCAD online Μαθήματα

Παρακολουθήστε το σεμινάριο του AutoCAD εξ ολοκλήρου από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσω της εκπαιδευτικής πύλης e.labtech.gr σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευθείτε εξίσου γρήγορα και αποτελεσματικά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στο δικό σας πρόγραμμα. Αφού ο μαθητής παρακολουθήσει το online μάθημα μέσω της πλατφόρμας e-learning έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί σε δομημένο ασκησιολόγιο για την κάθε ενότητα που παρακολούθησε. Καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής μπορεί να επικοινωνεί μέσω της πλατφόρμας μαθημάτων απευθείας με τον καθηγητή του σεμιναρίου, για επίλυση αποριών και καθοδήγηση ως προς τη μελέτη του.

Κόστος elearning AutoCAD

Ενότητες Δίδακτρα Φοιτητές & Άνεργοι
2D eLearning €180 -25%
3D eLearning €180 -25%
Πακέτο
2D + 3D
€270  

Online CAD cources με 25% έκπτωση

πιστοποίηση υπολογιστών

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει 25% έκπτωση στην εκπαίδευση εξ' αποστάσεως σε όλα τα AutoCAD cources. Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που έχουν την ανάγκη να μάθουν και να πιστοποιήσουν γνώσεις σχεδιασμού CAD ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Έναρξη μαθημάτων:

Αποκτήστε Πιστοποίηση AutoCAD

3d

Προετοιμαζόμαστε και πιστοποιούμε τις γνώσεις μας στο AutoCAD αλλά και στον ευρύτερο τομέα του σχεδίου CAD με τις πιστοποιήσεις της Autodesk, της κατασκευάστριας εταιρείας για το πρόγραμμα του AutoCAD. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο μαθημάτων του AutoCAD μπορείτε να αποκτήσετε την διεθνή πιστοποίηση Autodesk AutoCAD Certified User.

Πού δίνονται οι εξετάσεις πιστοποίησης AutoCAD;

Εξετάσεις για την πιστοποίηση μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα και τα τεστ προετοιμασίας, εντοπίζουμε το πλησιέστερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο το οποίο πρόκειται να διενεργήσει εξετάσεις και δηλώνεστε βάση του μοναδικού αριθμού της κάρτας δεξιοτήτων σας.

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ;

Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης (διαβάσματος) που θα χρειαστείτε για το κάθε επίπεδο (2D, 3D) είναι περίπου 30 ώρες. Συνεπώς αν μέρα παρά ημέρα αφιερώνετε 2 ώρες διαβάσματος περίπου σε 1 μήνα έχετε ολοκληρώσει το κάθε επίπεδο και είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις του. Σε κάθε περίπτωση στη Labtech δίνουμε μέγιστη προθεσμία 3 μήνες, ώστε να έχετε επαρκές περιθώριο για την ολοκλήρωση του διαβάσματός σας.

Learn AutoCAD Online - Παροχές

Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ ολοκλήρου μέσω intenet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα e-learning θα λάβετε πλήρεις οδηγίες για τη χρήση όλων των λειτουργιών της πλατφόρμας που διεξάγονται τα μαθήματα. Δείτε αναλυτικά την ύλη του σεμιναρίου AutoCAD. Για την υλοποίηση των online μαθημάτων είναι απαραίτητος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Τα μαθήματα δεν μπορούν να υλοποιηθούν από mobile συσκευές όπως tablet ή smartphones. Έχετε τη δυνατότητα ξεκινώντας τα μαθήματα μέσω elearning να παρακολουθήσετε ένα εισαγωγικό μάθημα με καθηγητή της σχολής LABTECH, ο οποίος θα σας εξοικειώσει με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για τα μαθήματα και την προετοιμασία των εξετάσεων. Το εισαγωγικό μάθημα γίνεται είτε στη σχολή μας είτε μέσω Skype αν ο μαθητής δεν έχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας. Συμμετέχοντας στα online μαθήματα AutoCAD κάθε μαθητής παραλαμβάνει:

Online AutoCAD elearning Tutorial

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μία σύντομη επίδειξη από τα online μαθήματα για να κατανοήσετε καλύτερα τη δομή και το περιβάλλον των μαθημάτων.

Online AutoCAD elearning Demo

Δοκιμάστε να κάνετε ένα πλήρες Demo από ένα κεφάλαιο του elearning.

play autocad test

Έναρξη elearning Demo.

To Demo περιέχει ένα μάθημα από το κεφάλαιο 5, Modify Tools με τη χρήση διαδραστικών παρουσιάσεων, ερωτήσεων κατανόησης και τεστ προετοιμασίας για την εξέταση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Συνεργάτες

Συνεργάτες