Δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών

Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν την εκπαίδευση στις βασικές ενότητες πληροφορικής.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στην σύγχρονη αγορά εργασίας. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα Πιστοποιητικό ΕΟΠΠΕΠ και Υπουργείου Παιδείας αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και απαραίτητα για οποιοδήποτε βιογραφικό που θα κατευθυνθεί σε ιδιωτικές μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις, τόσο στις σπουδές τους, όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τη αναγνωρισμένη πιστοποίηση πληροφορικής στα Ελληνικά και στα Αγγλικά η οποία ισχύει απεριόριστα σύμφωνα με το νόμο Ν 4283/2014 (ΦΕΚ 189 Α'/10/9/2014).

Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι δωρεάν και επιβαρύνεστε μόνο το κόστος των εξετάσεων. Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο κύκλους μαθημάτων, ανεξάρτητους μεταξύ τους. Κάθε κύκλος αποτελείται από τρείς ενότητες. Ο πρώτος κύκλος είναι υποχρεωτικός ενώ ο δεύτερος είναι προαιρετικός. Μπορείτε να ενταχθείτε απευθείας στον δεύτερο κύκλο αν στο παρελθόν έχετε ήδη παρακολουθήσει μαθήματα και έχετε πιστοποιήσει τις ενότητες του πρώτου κύκλου.

 δωρεάν μαθήματα ecdl

Ύλη Σεμιναρίου

Η ύλη που θα διδαχτείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.

1ος κύκλος
30 ώρες - 3 ενότητες
  • Επεξεργασία κειμένου (Word)
  • Λογιστικά φύλλα (Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet & Outlook)
2ος κύκλος
27 ώρες - 3 ενότητες
  • Διαχείριση Η/Υ (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Για κάθε ενότητα (Word, Excel, κλπ ) πρέπει να δώσετε μία ξεχωριστή εξέταση διάρκειας 50 λεπτών. Συνεπώς χρειάζεστε 3 εξετάσεις για να ολοκληρώσετε τον 1ο κύκλο ή 6 εξετάσεις για να ολοκληρώσετε 1ο και 2ο κύκλο.

Κόστος Εξετάσεων

Οι άνεργοι και φοιτητές επιβαρύνονται μόνο το κόστος της πιστοποίησης του εξεταστικού φορέα το οποίο ανέρχεται σε 75€ για την κάρτα δεξιοτήτων, 43€ για κάθε μία από τις εξεταστικές ενότητες και 35€ για την τελική έκδοση του πιστοποιητικού.
πχ. : για τον 1ο κύκλο το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται σε 75+(3*43)+35 = 239 €.

* Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν υπό προϋποθέσεις και εργαζόμενοι καταβάλλοντας 95€ επιπλέον ως συμμετοχή στα δίδακτρα του κάθε κύκλου.

* Τα παράβολα εξετάσεων μπορούν να καταβληθούν σε 3 μηνιαίες άτοκες δόσεις μέσω χρήσης πιστωτικής κάρτας.

Μαθήματα - Παροχές - Test προετοιμασίας

Τα μαθήματα γίνονται σε τάξεις των 9 ατόμων. Ο κάθε μαθητής δουλεύει σε ατομικό υπολογιστή. Το μάθημα γίνεται από έμπειρους πιστοποιημένους καθηγητές, με τη βοήθεια διαδραστικών πινάκων για την καλύτερη παρουσίαση του μαθήματος. Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα στην τάξη με τον καθηγητή σας θα έχετε και δωρεάν πρόσβαση στα online test που μπορείτε να κάνετε και από το σπίτι για την τελική προετοιμασία των εξετάσεών σας. Τα μαθήματα και οι εξετάσεις γίνονται σε MS Office 2013 ώστε να διεξάγονται οι εξετάσεις στην τελευταία έκδοση διαθέσιμου λογισμικού.

Μαθήματα υπολογιστών εξ' αποστάσεως

Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αθηνών ή χρειάζεστε ένα ευέλικτο ωράριο που να ταιριάζει στο προσωπικό σας πρόγραμμα, μπορείτε να διδαχτείτε την ύλη που απαιτείται αλλά και να κάνετε και όλη την προετοιμασία των εξετάσεων (τεστ προσομοίωσης εξετάσεων) μέσω του e-learning συστήματός μας. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ' ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet. Μπορείτε να δείτε ένα Demo από τα μαθήματα μέσω e-learning κάνοντας κλικ εδώ.

Έναρξη επόμενου τμήματος:

Δήλωση συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2104256830 (4 γραμμές) ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Στοιχεία επικοινωνίας

Συνεργάτες

Συνεργάτες