Μαθήματα ECDL - MS Office

πιστοποίηση υπολογιστών

Ώρες - Κόστος και Διάρκεια Μαθημάτων ECDL

Σεμινάρια Πληροφορικής Ώρες Κόστος*
1ο κύκλος (Core επίπεδο):
Word, Excel, Internet & Outlook
30 € 239
2ος κύκλος (Core επίπεδο):
Windows, PowerPoint, Access
27 € 129

* Οι τιμές αφορούν ανέργους και φοιτητές.
Οι εργαζόμενοι έχουν συμμετοχή € 95 για τον 1ο κύκλο και €0 για τον 2ο κύκλο.

Άνεργοι κ φοιτητές πληρώνουν μόνο εξετάσεις

πιστοποίηση υπολογιστών

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν την εκπαίδευση στις βασικές ενότητες πληροφορικής. Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που έχουν την ανάγκη να πιστοποιήσουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Περισσότερα...

Έναρξη επόμενου τμήματος:

Τα μαθήματα εφαρμογών γραφείου του Microsoft Office είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώνεται σε τρεις κύκλους και καλύπτει όλες τις ανάγκες για πιστοποιημένη γνώση του Microsoft Office. Ξεκινήστε με λίγες ή καθόλου γνώσεις και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε, με «σίγουρα βήματα», στη γνώση επαγγελματικών εφαρμογών απαραίτητων σε κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Στον πρώτο κύκλο θα διδαχτείτε τα μαθήματα ECDL που σας είναι απαραίτητα για την βασική χρήση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή όπως και να εκτελείτε απλές λειτουργίες σε εργασιακό επίπεδο, (π.χ. διαχείριση και μορφοποίηση εγγράφων με το Word, πλοήγηση στο διαδίκτυο, λήψη και αποστολή e-mail με το Outlook, και οργάνωση δεδομένων και πληροφοριών με το Excel). Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο μαθημάτων θα είστε σε θέση να δώσετε την πιστοποίηση ECDL και να αποκτήσετε ένα πτυχίο αναγνωρισμένο στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Στον δεύτερο κύκλο θα ολοκληρώσετε τα αντικείμενα που σας χρειάζονται ώστε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ECDL Core και να καλύψετε έτσι ακόμα και τους πιο εξειδικευμένους διαγωνισμούς σε δημόσιο και δήμους. Τα αντικείμενα που διδάσκεστε είναι η διαχείριση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε περιβάλλον Windows (εξειδικεύοντας σε λειτουργίες όπως προσθήκη - αφαίρεση προγραμμάτων, χρήση και συντήρηση αντιϊκού), οι βάσεις δεδομένων σε περιβάλλον Access (προσθέτουμε, αφαιρούμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα από έτοιμες βάσεις δεδομένων, όπως πελατολόγιο, αποθήκη εταιρείας κ.α.) και η χρήση του PowerPoint για την υλοποίηση παρουσιάσεων (συνδυάζουμε, κείμενο, εικόνα , ήχο και κίνηση).

Μαθήματα Microsoft Office Specialist Master

Στον τρίτο κύκλο θα διδαχτείτε τα αντικείμενα σε Expert επίπεδο χρήσης έχοντας την δυνατότητα να πιστοποιηθείτε ως ECDL Expert ή να πιστοποιηθείτε απευθείας από την ίδια την Microsoft ώς Microsoft Office Specialist Master και παράλληλα να αποκτήσετε την δυνατότητα διδασκαλίας των αντικειμένων. Το Microsoft Master αποτελεί το ανώτερο πιστοποιητικό εφαρμοσμένης πληροφορικής και το μοναδικό παγκοσμίως αναγνωρισμένο. Για να αποδείξετε μία συνολική γνώση και να γίνετε Microsoft Office Master πρέπει να περάσετε επιτυχώς τέσσερις εξετάσεις. Για την απόκτηση του Master πρέπει να πιστοποιηθούν το Word, το Excel, το PowerPoint και η Access.

Σεμινάρια Πληροφορικής Δίδακτρα* Εξετάσεις
3ος κύκλος (Expert επίπεδο):
Word, Excel, PowerPoint, Access
€420 €95 / εξέταση

* Άνεργοι και φοιτητές έχουν 25% έκπτωση στα δίδακτρα.

Αναλυτικές πληροφορίες για την πιστοποίηση Microsoft Office Master

Πιστοποίηση ΑΣΕΠ - Διαδικασία εξετάσεων

Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Πιστοποιημένες γνώσεις μπορείτε να αποκτήσετε μόνο δίνοντας εξετάσεις σε έναν από τους εγκεκριμένους από τον ΕΟΠΠΕΠ φορείς χορήγησης πιστοποιητικών πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής LABTECH Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις πιστοποίησης ECDL, Global Certification, Unicert, Infotest, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 8000 εξετάσεις με ποσοστό επιτυχίας στο 95% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται. Για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης οφείλετε να καταβάλετε τα παράβολα εξετάσεων που ορίζονται από τον φορέα που θα επιλέξετε για την πιστοποίησή σας.

Πώς γίνεται το μάθημα - Υλικό Μαθητή

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH είναι το μεγαλύτερο φροντιστήριο ECDL στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Το μάθημα γίνεται με φυσική παρουσία καθηγητή, (όχι βιντεομάθημα - ακουστικά) ο οποίος χρησιμοποιεί διαδραστικό πίνακα και μηχάνημα προβολής για την καλύτερη παρουσίαση των μαθημάτων. Κάθε μαθητής δουλεύει στον δικό του υπολογιστή σε τάξη των 9 θέσεων. Η εκπαίδευση στη σχολή μας γίνεται με σε MS Office 2013 ώστε να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και δήμους. Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε είτε με φυσική παρουσία στο χώρο της σχολής LABTECH, αλλά και μέσω του e-learning συστήματός μας, από το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο.

Με την εγγραφή του στα προγράμματα σπουδών κάθε μαθητής παραλαμβάνει:

Μαθήματα εξ' αποστάσεως

Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αθηνών ή χρειάζεστε ένα ευέλικτο ωράριο που να ταιριάζει στο προσωπικό σας πρόγραμμα, μπορείτε να διδαχτείτε την ύλη που απαιτείται αλλά και να κάνετε και όλη την προετοιμασία των εξετάσεων (τεστ προσομοίωσης εξετάσεων) μέσω του e-learning συστήματός μας. Το πρόγραμμα των online μαθημάτων διεξάγεται εξ' ολοκλήρου μέσω internet και δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζεται από όλους τους σύγχρονους φυλλομετρητές (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο internet.

Στοιχεία επικοινωνίας

Συνεργάτες

Συνεργάτες